ABOUT

The Black label, een internationale motor club, een nummer van Lamb of God, een heavy metal band, Canadees bier, Schotse Whiskey en een divers muzieklabel

Muziek is een passie die ik net als vele met hart en ziel beleef. Als studente muziek-en business management interesseer ik me in alles wat te maken heeft met het organiseren van evenementen, het bedenken van nieuwe projecten en alles wat een meerwaarde kan bijdragen aan de muziekindustrie. Dit alles heb ik sinds 2015 samen gebracht in The Black Label.

Het idee rond The Black Label is ontstaan nadat ik afgestudeerd was van het college. Ik wilde direct weten hoe het was om in de industrie te werken, dus organiseerde ik mijn eerste optreden met de Britse Blues muzikant Tarq Bowen. Dit was een mooi begin, want het leverde me zelfs een agent contract op. 

Het doel van The Black Label is om muziek en mensen samen te brengen. Dit doen we aan de hand van een hele hoop events! Zo organiseren we optredens, muziek quizzen & festivals! Wil je meer weten welke events wij precies organiseren? Kijk dan zeker naar onze event kalender ;) 

We zijn nog een jonge onderneming, en we kunnen niet wachten om nieuwe projecten aan jullie voor te stellen ;) !

NOA DECKERS

VZW THEBLACKLABEL

ADRES

PATER MALLETSTRAAT 21

3940 HECHTEL

LIMBURG BELGIË

CONTACT

TEL : +32 471 39 84 07

EMAIL: theblacklabelvzw@hotmail.com

Join Our Newsletter

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

© 2023 by Alphabet. Proudly created with Wix.com