GIG ESSENTIALS _ BASTILLE

Deze zaterdag is het zo ver! Britse popgroep Bastille houdt halt in het Sportpaleis als deel van hun Still avoiding tomorrow tour. Hoog tijd om ons helemaal voor te bereiden op de komst van Dan Smith en zijn mannen!

STILL AVOIDING TOMORROW TOUR

In oktober 2018 kondigde de band een beperkte reeks concerten in Europa aan voor februari en maart. Met deze live shows wilde ze hun fans de kans geven om kennis te maken met hun nieuw werk, nog voor de release van hun langverwachte plaat (DOOM DAYS) die tegen het einde van de lente zou moeten uitkomen. Twee jaar na hun uitverkochte passage in het Sportpaleis keert Bastille terug naar de Antwerpse muziektempel. Classics als 'Pompeii', 'Flaws' en de recente 'Happier' staan op de setlist naast heel veel nieuwe songs die voor het eerst live gespeeld worden. EXCITED

Frontman Dam Smith : “We’ve spent most of this last year working on loads of new music and touring different versions of our songs so now we’re so excited to head back out and play a bunch of new songs in the lead up to our new album”.

-> tickets

VOORPROGRAMMA

Voor deze tour zijn verschillende voorprogramma's bekend gemaakt. O.a. Lewis Capaldi, MAY, Onr., Moss Kena, CHILDCARE, FOURS, AKINE, Ulysses Wells en Saint Clair zullen de band vergezellen. Voor de stop in Antwerpen staan AKINE en Lewis Capaldi gepland.

SETLIST

Bastille staat erom bekend om de fan favorites in hun setlist te steken. Ook bij deze tour hebben ze aan de trouwe fans gedacht! De set zit vol meezingers als 'Quarter past midnight', 'Things we lost in the fire', 'Off the night', enz. Er zit zelfs een guest appearance in van Lewis Capaldi, die zich bij de band toevoegt om samen de Bastille classic 'Bad Blood' mee te zingen. Nieuwe nummers die we spotten in de setlist zijn '4am' (dit nummer brengt hij liggend in een zetel, waar op de achterkant DOOM DAYS geschreven staat. Hiermee maken ze dus de nieuwe album titel bekend). Ook 'Million pieces' is één van de nummers die ze brengen van de nieuwe plaat.

Mogelijke setlist :

- Wild world (intro)

- Quarter past midnight

- Send them off!

- I know you ( Craig David cover)

- Things we lost in the fire

- Snakes

- Grip

- Warmth

- Blame

- 4AM

- World gone mad

- Fake it

- Bad Blood ( with lewis Capaldi)

- The Descent

- Million pieces

- Pompeii

- Good Grief

- Laura Palmer

- Of the night

- Warmt (outro)

Encore

- Happier

- Flaws

-> EXCITED?! Wij ook! Beluister zeker onze playlist om helemaal in de stemming te komen voor zaterdag avond!

SOME VIDEOS TO GET IN THE MOOD ;) :

DE INTRO :

4AM (DE NIEUWE SONG + ALBUM TITLE BEKENDMAKING) :

MILLION PIECES + POMPEII ( Ook een van de nieuwe songs van het album DOOM DAYS) :

Bastille & Lewis Capaldi Bad Blood :

HAVE FUN !!!!


Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon