25 SONGS THAT NEVER GOT THE MUSIC VIDEO THEY DESERVED (and it's a damn shame)

Deze nummers hebben zich tot fan favorites ontpopt zonder dat er een visuele interpretatie bij kwam kijken. Soms maken artiesten zo iets ongelooflijk mooi, maar belandt het nummer in de vergetelheid van het breder publiek (omwille van het ontbreken van een music video). Gelukkige onthouden de die-hard fans deze pareltjes van muziekstukken wel. We kunnen enkel hopen dat deze nummers het daglicht terug gaan zien bij de mainstream audience (ook moeten we toegeven dat we sommige nummers niet willen delen ;) ) Dit zijn 20 nummers waar we graag een music video van hadden willen zien!


Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon